• SENASTE NYTT

Sommarnyhet! - Sommar med Ernst! - Aug 2016

I årets "Sommar med Ernst” gör Ernst Kirchsteiger trädgården extra fin med Servas trädgårdsverktyg, vilket vi såklart är väldigt stolta och glada över!

Projektet i år är en gammal herrgårrdsflygel som ligger på Gustavsvik i Kristinehamn.

Missa inte att titta på Sommar med Ernst på TV4 torsdagar 20.00!

klicka på bilden för större bild

Produktnyhet! - Bevattningstimer & Multifunktions/kranadapter - Jan 2016

Serva har fått två nya produktnyheter inom bevattning, en bevattningstimer (art. nr.502515) och en Multifunktions/kranadapter (art. nr.502516).

Bevattningstimern har en ställbar bevattningstid upp till två timmar.

Multifunktions/kranadapter kan du använda för att tvätta händerna eller fylla vattenkannan utan att koppla loss slangen. Tre funktioner: kran- koppling, munstycke med dusch eller stråle och slangkoppling.

Alla Servas bevattning hittar du här.klicka på bilden för större bild

Sprinklerpistol vattenspridare - Nov 2015

Serva har stärkt sitt sortiment med en ny sprinklerpistol.(art. nr.502515)
Denna har en extra bred spridning av vattenstrålarna vilket ger en betydligt skonsammare bevattning. Den har ett mjukt och greppvänligt handtag och med sin robusta metallkonstruktion ger den en gedigen känsla.
Den är perfekt för rabatter och grönsaksland.

Alla Servas bevattning hittar du här.klicka på bilden för större bild

Bäst i Test - Serva sprinklerpistol - Maj 2015

Allt om Trädgård testar i sitt juninummer åtta olika sprinklerpistoler - och hittar en riktig fullpoängare! Servas sprinklerpistol blev bäst i test och den enda modell som fick full pott, 15 poäng av 15 möjliga.

Delar av motiveringen lyder ”smart konstruktion där man manövrerar pistolen helt med en hand. En bygel över greppet reglerar av- och påfunktionen samt vattentrycket. Man når den med tummen. Modellen har ett behagligt ytmaterial, ett grepp för både små och stora händer samt exakta lägen för de olika strålformerna, som också är distinkta i sin form. Pistolen har hela nio olika strålformer. Det är hög kvalitet.”

Läs mer om Allt om trädgård testar bevattningsmunstycken.

Alla Servas bevattning hittar du här.klicka på bilden för större bild

Golvraka - Feb 2015

Den kraftiga golvrakan är tillverkad i aluminium med ett slitstarkt skrapblad av oljebeständigt nitrilgummi. Den extra höga skvättkanten gör att inget rinner över skrapan. Rakan levereras monterad med skaft och T-handtag i lackad ask. Skaftlängden är 1500 mm. Skrapbladsbredd 600 mm.

Rakan har många användningsområden där en vanlig golvraka har för låg höjd. Exempelvis inom industrin, borttagning av metallspånor och skärvätska, inom vatten- och reningsverk, vid utläggning av avjämningsmassa, vid rengöring av garage, vid lättare snöröjning m.m.

Alla Servas redskap hittar du här.


klicka på bilden för större bild

Serva ställer ut på Elmia Garden

Den 8-9 oktober slår Elmia ut i full blom. Elmia Garden är en renodlad fackmässa för dig som jobbar inom trädgårdsdetaljhandeln och park- och markanläggning. Här möter du branschens ledande leverantörer och får ta del av det absolut senaste inom trädgård och odling.

Välkommen till vår monter D07:90!

Läs mer om Elmia Garden här.

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Hoppas att ni ska gilla vårt nya utseende på webben.

Produktkatalog 2014

Ny produktkatalog ute nu!

Digital produktkatalog