Beskärning
Skillnaden är inte bara det man ser utan även det som känns naturligt

Det är viktigt att beskära växter för att de ska må bra. Oavsett om det är stort eller smått, mycket eller litet, hårt eller mjukt så har Serva alternativet för att du ska lyckas med beskärningen. Låt dina och dina växters behov styra valet av beskärningsredskap.

Mothåll eller sidoskär? Läs mer här.
Sekatör ergonomisk
Art.nr: 502357 - 208 mm
Sidoskär. Ergonomiskt vinklad sekatör som kräver mindre kraft och därmed klipper lättare. Mjuk grepp. Aluminiumskaft. Blad av härdat stål där det övre har ett PTFE-överdrag för att undvika beläggning av kåda och sav.
Sekatör
Art.nr: 502356
Mothåll. Handtag i plast med behagligt mjukt grepp. Blad av härdat stål där det övre har ett PTFE-överdrag för att undvika beläggning av kåda och sav. 195 mm.
Grensax sidoskär
Art.nr: 502303
Liten och lätt som ger stor kapacitet trots det lilla formatet. Handtag i glasfiber och blad av härdat stål där det övre har ett PTFE-överdrag för att undvika beläggning av kåda och sav. Totallängd: 540 mm. Klippkapacitet: 40 mm.
Grensax mothåll
Art.nr: 502302
Liten och lätt som ger stor kapacitet trots det lilla formatet. Handtag i glasfiber och blad av härdat stål där det övre har ett PTFE-överdrag för att undvika beläggning av kåda och sav. Totallängd: 520 mm. Klippkapacitet: 40 mm.
Häcksax
Art.nr: 502304
Med vågslipade blad, hjälpande utväxling, skonande stötdämpare, låg vikt och ergonomiskt vinklade handtag i glasfiber. Bladets längd: 215 mm. Totallängd: 580 mm.
Toppsax med grensåg
Art.nr: 502318
Med teleskopskaft och 4-vägsutväxling. Sågblad av härdat kolstål 300 mm. Teleskopskaftet är ställbart från 1,3 m-2,6 m.